Rize'de Engelsiz Koro Etkinliği!

Rize'de Engelsiz Koro Etkinliği!
Rize Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi'nde özel yetenekli bireylerden oluşan Engelsiz Koro, bugün (9 Mayıs Perşembe günü) saat 13.00'da İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde sahne alacak.

Geniş bir repertuara sahip olan koro, Karadeniz yöresel türküleri ve diğer eserleri seslendirecek. Bu özel performansı tüm vatandaşlar ücretsiz olarak izleyebilecek.

Engelsiz Yaşam Merkezi, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin'in girişimleriyle Camiönü mahallesinde kurulmuştur. Merkezde özel gereksinimli bireylere müzik, resim, el sanatları ve fizyoterapi gibi alanlarda eğitim imkanları sunulmaktadır. Ayrıca, özel gereksinimli bireylerin ürettiği ürünler Rize Belediyesi Meydan Sosyal Tesisleri'nde satışa sunulmaktadır.

Haftanın belli günlerinde de özel gereksinimli bireylerin sosyal hayata katılımını sağlamak amacıyla Meydan Sosyal Tesisleri'nde uzman eğitmenler gözetiminde çalışma imkanı verilmektedir.

Müziğe yeteneği ve ilgisi olan bireyler için de uzman eğitmenler gözetiminde kurulan koro, belirlenen programlar dahilinde etkinlikler düzenlemektedir.

Bugün (9 Mayıs Perşembe günü) saat 13.00'da İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde düzenlenecek bu anlamlı etkinliğe tüm Rizeliler davetlidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.